Nunta – florile la nunta ,mea

Nunta – florile la nunta ,mea

Una dintre cele mai mari provocări pentru mine ca și florist a fost realizarea  aranjamentelor florale si a buchetelor pentru nunta mea.

Deși au fost multe evenimente organizate înainte , emoțiile au fost nelipsite. Găsirea  decorului potrivit, alegerea culorilor si florilor , pe scurt multe zile pline de munca ,agitație, concentrare maximă pentru ca totul să iasă ca la carte.

Printre sarcinile unei mirese precum mersul la cosmetica,manechiura, repetatul dansului,am pregatit cu drag florile pentru una dintre cele mai importante zile din viața mea.

 

Satisfacția  a fost pe măsură, sala a devenit cum nu s-a putut mai frumoasă, domnișoarele și nașa au fost extaziate la primirea buchetelor, invitații mirați de frumusețea lor,  iar buchetul miresei, adică al meu a fost plin de culoare, vesel, animând și mai tare o zi însortiă de toamnă.

 

Ei bine una dintre cele mai dragi recenzii primite a fost : ” muzica..frumoasa, mâncarea bună și ea, dar florile….florile au fost minunate

 

Așa că dragii mei nu ignorați la un eveniment asa important capitolul florilor, ele fac evenimentul cu totul deosebit, îl însuflețesc și emană  o energie  pozitivă deosebită pe care toți invitații o vor simții.

 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.