Valentine’s Day – Ofera flori

Valentine’s Day – Ofera flori

De ce florile sunt cadouri obișnuite de Valentine’s Day?

Cu mult timp în urmă, florile erau simbolul iubirii, romantismului, căsătoriei și fertilității. Au devenit o modalitate de a trimite mesaje secrete cunoscute sub numele de „floriografie”. Înapoi în epoca victoriană, iubitorii au folosit flori pentru a-și exprima emoțiile lor romantice. Această tradiție s-a îndreptat spre epoca noastră.

Ziua Îndrăgostiților Alegerile de flori    

 1. Trandafiri – Trandafirii roșii reprezintă iubire și pasiune sunt un simbol foarte puternic la toate vârstele. Trandafirii au fost considerați flori sacre de zeițe egiptene și greci și romani străvechi.   

 2. Lalele – Lalelele roșii înseamnă „iubire necondiționată” sau „iubire perfectă”. Conform unei legende turcești, semnificația lalelei roșii a venit dintr-o poveste tristă și tragică a unui prinț și a femeii pe care o iubește. Prințul o iubea atât de mult pe femeie, căci, descoperind că a fost ucisă și-a călărit calul peste o stâncă și a murit. Apoi, din sângele prințului, a ieșit din pământ o lalea roșie.   

 3. Orhideele – Orhideele simbolizează frumusețea, înțelepciunea, rafinamentul și dragostea. Sunt flori rare și exotice. Oferirea de orhidee arată cât de mult apreciați dragostea și frumusețea partenerului dvs., precum și puterea.     

 4. Daliile – Daliile simbolizează eleganța, frumusețea și demnitatea. Ele reprezintă, de asemenea, obligațiuni indestructibile. Aceste flori sunt perfecte dacă doriți să arătați cât de devotați sunteți partenerului dvs.   

Trandafiri au făcut parte din tradiția de Ziua Îndrăgostiților de foarte mult timp. Alegerea buchetului perfect de trandafiri poate fi un pic dificilă, de aceea am enumerat unele dintre cele mai preferate buchete de flori pentru a vă ajuta!

 

Se spune că „Cu cât sunt mai multi cu atât este mai bine!” Este adevărat! Trandafirii noștrii din cutie rotundă sunt o vedere divină. Magnificul este cuvântul, deoarece numărul de trandafiri crește atunci când se dorește un cadou perfect.

 

Adorăm absolut un buchet din trandafirii romantici. Culorile plăcute sunt excelente pentru o vacanță specială, mai ales dacă iubitul tău este obișnuit cu trandafiri roșii. Frunzele de sezon oferă un fundal elegant pentru orice fel de sărbătoare.

Cu siguranta nu în ultimul rand, buchetul de 21 trandafiri pentru Ziua Indragostitilor este modalitatea perfectă de a vă arăta dragostea. Cu acest superb buchet de trandafiri roșii lungi, o persoană specială va fi cu siguranță încântată.

 

 

Arătândui cât de mult o iubești, este esența Zilei Îndrăgostiților. Deci,de Ziua Îndrăgostiților, nu uitați să dăruiți un buchet de flori uimitoare, să faceți persoana apropiată să se simtă specială, iubită și adorată.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.